Ontbrekende orders na het ontdubbelen van een relatie in Exact Online

Inleiding

Merk je op dat je een order niet meer kunt importeren nadat een relatie is ontdubbeld in Exact Online? Het ontdubbelen van relaties kan soms synchronisatieproblemen veroorzaken, waardoor de koppeling de juiste relatie-ID niet kan identificeren en dus een order niet kan importeren. Hier leggen we uit waarom dit gebeurt en wat je moet doen.

 

Situatiebeschrijving

Elke relatie in Exact Online heeft een unieke ID voor synchronisatie. Wanneer relaties worden ontdubbeld, wordt één unieke relatie-ID behouden terwijl andere ID's worden verwijderd. Hierdoor kan er een synchronisatieprobleem ontstaan waarbij de koppeling de relatie met de juiste ID niet kan vinden, waardoor het importeren van een order wordt verhinderd.

 

Wat te doen bij ontbrekende orders na het ontdubbelen van een relatie

Als je vermoedt dat het ontdubbelen van een relatie de oorzaak is van een niet-geïmporteerde order, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Contact opnemen met Support: Neem contact op met onze supportafdeling. Ons team heeft de tools en toegang om het probleem te identificeren en op te lossen. Geef hen het ordernummer van de order die niet is geïmporteerd en vermeld dat je recentelijk een relatie hebt ontdubbeld in Exact Online.

Advies

Het ontdubbelen van relaties in Exact Online is een nuttig proces om gegevens schoon en georganiseerd te houden. Echter, het kan soms synchronisatieproblemen veroorzaken met externe koppelingen. Mocht je een order missen na het ontdubbelen van een relatie, raden we je aan om direct contact op te nemen met onze supportafdeling. Voor het voorkomen van dubbele relaties hebben wij onze e-mail controle module beschikbaar. 

 

Hulp nodig?

Mocht je problemen ondervinden of vragen hebben over het synchronisatieproces, neem dan zonder aarzelen contact op met ons supportteam. We zijn hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een soepele ervaring hebt met ons platform.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen