Problemen met het updaten van prijzen in Exact Online of ERP koppeling

Inleiding

Komt de prijs van één of meerdere artikelen niet overeen tussen je platform en Exact Online of een ERP koppeling? Hieronder vind je meer informatie over dit probleem en wat je kunt doen.

 

Situatiebeschrijving

Er zijn momenten waarop de prijs van een artikel niet correct wordt bijgewerkt tussen je platform en Exact Online of een ERP koppeling. Dit kan verschillende oorzaken hebben en kan ervoor zorgen dat de prijsinformatie inconsistent is tussen de twee systemen.

 

Wat te doen bij prijsverschillen

Als je merkt dat er een verschil is in de prijsinformatie, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Controleer de prijs op je platform: Voordat je contact opneemt met onze support, controleer eerst of de prijs op je platform of Exact Online daadwerkelijk is bijgewerkt. Dit helpt om enkele basale problemen uit te sluiten.

  2. Noteer de relevante gegevens: Verzamel de volgende gegevens, zodat onze supportafdeling je efficiënt kan helpen:

    • Artikelcode van het artikel waarbij de prijs niet geüpdatet is.
    • De koppeling waar het artikel zich in bevindt.
  3. Neem contact op met de supportafdeling: Met de verzamelde informatie, neem je contact op met onze supportafdeling voor verder onderzoek en assistentie.

 

Hulp nodig?

Ons supportteam staat voor je klaar om te helpen met prijsverschillen tussen je platform en Exact Online of ERP koppeling. Zorg dat je de bovenstaande gegevens bij de hand hebt wanneer je contact opneemt, zodat we je zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen