Wat te doen bij onjuiste klantinformatie in Exact Online

Inleiding

Merk je dat de klantinformatie in Exact Online niet overeenkomt met de informatie op je platform? Dit artikel biedt inzicht in een van de mogelijke oorzaken en adviseert over hoe je dit kunt aanpakken.

 

Situatiebeschrijving

Wanneer je een verschil opmerkt tussen de klantinformatie in je platform en in Exact Online, kan dit mogelijk komen door een aanpassing van de klantinformatie nadat de order reeds was geëxporteerd naar Exact Online. Houd er rekening mee dat Exact Online klantinformatie niet automatisch actualiseert na het plaatsen van een order. Dus eventuele wijzigingen die later worden aangebracht, worden mogelijk niet weerspiegeld.

 

Wat te doen bij verschillen in klantinformatie

  1. Handmatige aanpassing in Exact Online: Omdat gewijzigde klantinformatie niet automatisch wordt bijgewerkt in Exact Online nadat een order is geëxporteerd, is het raadzaam de gegevens in Exact Online handmatig aan te passen zodat ze overeenkomen met de informatie op je platform.

  2. Informeren en voorlichten: Overweeg je klanten te informeren over dit kenmerk van het systeem. Dit helpt hen te begrijpen hoe en wanneer wijzigingen worden doorgevoerd en weerspiegeld.

 

Hulp nodig?

Mocht je na het volgen van bovenstaande stappen nog vragen hebben of tegen problemen aanlopen, verzamel dan de volgende gegevens:

  • Het ordernummer waarbij de klantinformatie verschilt.
  • De koppeling waarin de order zich bevind. 

Met deze gegevens bij de hand, kun je contact opnemen met onze supportafdeling voor verdere assistentie. Door deze informatie vooraf te verzamelen, kan ons team je sneller en efficiënter helpen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen