Verzameldebiteur module

Introductie

De Verzameldebiteur Module maakt het mogelijk om orders van particuliere klanten te koppelen aan een vaste relatie binnen Exact Online. Dit maakt het overzichtelijk en eenvoudig om alle orders van particuliere klanten bij te houden op één centrale plek.

 

Kosteninformatie

Voor de meest actuele kosteninformatie omtrent de Verzameldebiteur Module en eventuele extra maatwerkopties adviseren we je om contact op te nemen met ons supportteam. Zij kunnen je voorzien van de nieuwste prijsinformatie.

 

Let op: Het groeperen van bedrijfsorders onder één relatie wordt afgeraden omdat de adressen dan niet correct kunnen worden weergegeven. Als je toch bedrijven wilt groeperen, zijn hier extra kosten aan verbonden.

 

Wat je moet aanleveren

Als je gebruik wilt maken van deze functie, vragen we je om de relatiecode van de gewenste relatie te verstrekken. Met deze code kunnen we ervoor zorgen dat alle orders correct worden gekoppeld.

 

Wil je meer weten of heb je hulp nodig bij het vinden van je relatiecode of wil je de module aanschaffen? Neem dan contact met ons op.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen